Hou uw woning of bedrijf veilig met onze complete, kosteneffectieve en eenvoudig te gebruiken oplossing voor beveiliging en bewaking. Met één of meerdere camera's, software en een netwerk, kan u uw pand met een flexibel beveiligingssysteem controleren.

 

De live- en opgenomen beelden zijn via uw computer, tablet en smartphone te bekijken. Zo heeft u, waar u ook bent, op elk moment zicht op wat er in en rond uw woning of bedrijf gebeurt.

 

Met de hoogwaardige en professionele netwerkcamera’s van Axis garanderen we een optimale beeldkwaliteit, zowel overdag als 's nacht.

 

Axis-camera's bestrijken een verscheidenheid van toepassingsbehoeften, van robuuste outdoor-camera's tot discrete producten voor gevoelige omgevingen en indoorgebruik.

 

Camerabeveiliging  is altijd maatwerk. Wij adviseren u uitgebreid bij de keuze en opstelling van uw camera(s) en zoeken samen met u naar de perfecte oplossing.

 

 

Wij bespreken graag met u de beste methode voor de beveiliging van uw woning of bedrijfsgebouw. Neem vandaag nog contact op voor vrijblijvend advies

CAMERABEVEILIGING

Ellexent bvba is als beveiligingsonderneming erkend door FOD Binnenlandse Zaken 20 0769 44

Copyright © 2016 ELLEXENT bvba - KOUTERLAAN 98 - 1930 ZAVENTEM - 0475/26 06 34 - ellexent@skynet.be

WEBDESIGN:  www.axelart.be